11 Temmuz 2009 Cumartesi

İçinizde gizli bir seri katil mi var?


Bu mini-test uygulayıcının seri katile dönüşecek psikolojik niteliklere sahip olup olmadığını gösteren,ünlü seri katillere de(Charles Manson,Ted Bundy dahil) yapılan bir test imiş bir söylentiye göre...
Peki sizde bir seri katil olma potansiyeli olabilir mi?!
NOT: bu sadece dalga amaçlı alıntılanmış bir sorudur,lütfen çok da ciddiye almayınız,potansiyelinizi farkedip de seri katil falan olmaya kalkmayınız,ya da kendinizden korkmayınız,unutmayınız ki,insanın asıl düşmanı cahilliktir :)
SORU:
Annesinin cenaze töreninde bulunan bir kadın son derece üzgündür.Derken törende daha önce hiç karşılaşmadığı çok yakışıklı bir adamla tanışır ve ilk görüşte aşık olur.Annesinin ölümüne rağmen kadının keyfi yerine gelir.Saatlerce konuşurlar ancak cenazeden sonra adam ortadan kaybolur ve kadın bir daha ondan hiç haber alamaz.İki hafta sonra kadın,kız kardeşini öldürür.Peki neden?

A.Çünkü adamın kızkardeşinin sevgilisi olduğu ortaya çıkar.
B.Adama aslında kadının kılık değiştirmiş kızkardeşidir.
C.Kadın,adamın bir aile dostu olma ihtimalinden yola çıkarak,tekrar bir cenazede karşılaşma umuduyla kızkardeşini öldürmüştür.
D.Kız kardeş aşk acısıyla ortaya çıkan öfkenin kurbanı olmuştur.

Değerlendirme:

-Eğer A,B veya D şıklarından birini seçtiyseniz,seri katil olma potansiyeli taşımıyorsunuz.Yani,böyle şeylerden endişelenmeden huzurla hayatınıza devam edebilirsiniz.
-Eğer soruyu hemen cevaplayıp sonra cevap anahtarını görüp cevabınızı değiştirdiyseniz ne olduğunuzu görmekten çekiniyorsunuz,ya da havalı olmaya çalışıyorsunuz...
-C Şıkkını seçtiyseniz,bu,bir seri katille aynı şekilde düşünüğünüzü gösteriyor.Ki eğer adamı tekrar görebilmek için kız kardeşinizi öldürmeyi düşünüyorsanız,aslında siz sandığınız kadar aklı başında biri değilsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder